28 Kasım 2013 Perşembe

Başarısız olan alanya otelleri

tamamen başarısız olmaz umuduyla ,seyahat acentesi dostumuz verilen bir otel seçilmesi . Ama nasıl garip hepsi sadece süper değildi , ama başlangıçta çevrimiçi değerlendirmeleri okuduktan sonra korkunç bir ruh hali önünde . Ama ... geldi ve konfor içinde dinlenmek için başladı .

27 Kasım 2013 Çarşamba

Devasa büyüklükteki oteller iyimidir

Otelde 80 ve 120 kişi kapasiteli iki toplantı salonu bulunmaktadır . Otel çalışanları deneyimi çeşitli etkinlikler organize size yardımcı olacaktır . Modern teknik koşullar tarafından gerekli iş toplantılarıbaşarılı bir sonuç sağlamak .

26 Kasım 2013 Salı

Eğlence merkezi alanya

Eğlenceli ve rahat , Yetişkinler ve hem çocuklar için bir mini - su parkı dinlenebilir .

Küçük olanlar zevk için ve eğlence için otel özel bir çocuk açık yüzme havuzu sunmaktadır .

25 Kasım 2013 Pazartesi

Teknoloji takibi oteller için önemli

Teknoloji takibi her sektör için önemli ama oteller için daha önemli.Modern ziynet ile donatılmış olan yaklaşık iki peyzajlı açık yüzme havuzu , bölgede avlusunda doğru sokuldu su ( şezlong, şemsiye , vb ) , kalmak .

24 Kasım 2013 Pazar

Oteller müşterilerini açmı bırakıyor

Bir kuşluk içinde açlık tatmin sağ havuz yanında ve plaj barda veya lobide olabilir , ziyaretçi aperatifler ve her zevke için alkollü ve alkolsüz içecekler bayram olabilir .

23 Kasım 2013 Cumartesi

Otel çalışanları ihtiyaçları giderilmeli

Otel çalışanları tüm ihtiyaçlarını tahmin etmeye . Konuklar ana restoran arasından seçim yapabilirsiniz ve restoran « A'la Carte » ( önceden rezervasyon ) . Tatlarçeşitli personel en iyi yerel ve Avrupa mutfağı yemek bile gerçek gurmeler lütfen arzusu yansıtılır .

22 Kasım 2013 Cuma

Sadece şık otel tasarımları

Sade şık otel tasarımları nedir bunlar bakalım bir söyleyinBalkonsade daire renkli bir deniz manzarası değil, aynı zamanda Eden hoş bir görünüm yeşil bahçe sadece sunuyoruz .

Odalarda : Rus kanalları, telefon , split klima , kasa (ücretli ) , mini bar (ücretli ) , saç kurutma makinesi , banyo ve tuvalet ile TV

21 Kasım 2013 Perşembe

Otel odasında balkon önemlimi

Balkonsade daire renkli bir deniz manzarası değil, aynı zamanda Eden hoş bir görünüm yeşil bahçe sadece sunuyoruz .

Odalarda : Rus kanalları, telefon , split klima , kasa (ücretli ) , mini bar (ücretli ) , saç kurutma makinesi , banyo ve tuvalet ile TV

20 Kasım 2013 Çarşamba

Büyük oteller kaç katlı alanya da

Bir otel büyük olması için kaç katlı olmalı hiç düşündünüzmü bence düşünmediniz.Otel beş katlı ana bina ve evler bulunan 345 odadan oluşmaktadır .

Bir beş yıldızlı otel ile donatılmıştıroda, standart ( tek, çift ve üçlü ) , suit ve engelliler için odalar ayrılmıştır .

19 Kasım 2013 Salı

Otelin ilk zamanları gelişiyor

Otelin ilk satırı ,Alanya'nın turizm şehir merkezinde , Antalya'ya 120 km ve Antalya Uluslararası Havaalanı'na 110 km 20 km uzaklıkta yer almaktadır .

18 Kasım 2013 Pazartesi

Otel temiz ve bakımlı olmalı

Otelin bakımlı mahalle göz lütfen başarısız olamaz renkli bir yeşil ile çevrilidir . Otel, eğlence geniş , mükemmel hizmet ve samimi resepsiyon personeli sağlar . Ve ne tam bir dinlenme ve rahatlama için daha rahat olabilir?

Alanya oteller zinciri

Otel « Aydınbey Gold Dreams »deniz kıyısında m2 16.000 bir bölgesinde yer almaktadır . Iki beş katlı ana bina ve tenha gevşeme hayranları için üç katlı müstakil yazlık içerir .

17 Kasım 2013 Pazar

Alanyanın en güzel otelleri

Alanyada en güzell oteller nerelerde.Süper dejligt hotel , flotte nyrenoverede værelser . Venligt og personale serviceminded . Bade Born og voksne için hver aften Underholdning .
Lækker büfe og a la carte restoran .
Ligger væk fra alarmı og meget centralt hovedgadens .

16 Kasım 2013 Cumartesi

2014 yılında alanya nasıl olacak

Vallahi onu kimse bilemiyor ama güzel olacak gibi duruyor.2011 ve 2012 yılında bu otelde kalmış . Güler yüzlü personel , iyi yemek ve her köşesinde temiz ve taze çok güzel bir otel . Hamam yüzmek için tavsiye ve masaj bir deneyim , sürüyor. Tek başına seyahat ve Tamam ama ona daha uygun olduğunu düşünüyorum барнфамилжер

Paket olarak tatil

Oset Alina Tuaeva tarihi ve kültürü hakkında çeşitli belgeseller Oset gazeteci ve yazar ünlü belgesel " Oset tatil " Oset kültürü ve gelenekleri , ritüel bayramlar ve danslarıdünya içine dalar .

Alanya otelleri havuzları küçük mü

Alanya otelleri havuzları biraz küçük olabilir doğrudur.Otel, küçük bir havuz , bir bebek havuzu ve bir rutschkane havuzu vardır . Ancak, bazı sınırlı şezlonglar . Otelde ayrıca futbol ve voleybol gibi çocuklar için birçok faaliyet göstermektedir. Toros Dağları'ndan bulutlar aşağı yapar ve öğle yemeği etrafında geri çeker gibi Otelin konumu , bazı bulutlu sabahlar anlamına gelebilir . Şu denizotellerde asla yaşadıklarını .

Otel otobüsler arasında anlaşma varmı

Oteller ile otobüsler arasında anlaşma var mı bu anlaşmaları neye göre yapıyor ve nasıl haraket ediyorlar tüm bunların hepsi nereden ve ne zaman nasıl başlayacak.Otel, otobüsle plaja almak zorunda çünkü , biraz daha küçük ve biraz daha kötü konumu ile. Personel olumlu bir sürpriz oldu çok hizmet fikirli ve profesyonel. En iyisi ,odalarda İsveç açısından mümkün olan en iyi standart tutarak .

14 Kasım 2013 Perşembe

En iyi hizmet veren alanya oteli

En iyi hizmet veren alanya otel diyorlar bana ama öyle bir şey yokki nereden bileyim ben bunu.En iyi hizmet og supert tüm familien için sted . Anbefales . Gıda s variert og innbydende . Sizin sal og oda servisi üst klasse de Rommene . Meget hyggelig og serviceinnstilt personale . Lekeplass , voksne OGSA için arazi og şık basseng hem de çocuklar için iyi Veldig . Gjerne isabet tilbake olacaktır . Eneste eksi sengene og kucuk kanepe Foles harde de s , ama benim individuelle görünür noktasıdır

13 Kasım 2013 Çarşamba

İç içe bir kaç otel

İç içe bir kaç otel kurarak ilerliyorlar.Bu işin sonu nereye varacak bilemiyorum ama bakıcaz.Alt içinde Godt otel alt . Künne iyi bruge lidt sadece hizmet lo ahşap havuz JEG ulaşır . Senin odun , Salg af buz og dönüşüm :) Sow
Eller su biz stedet için glade almama . Benim datterdejlige børnepool elskede , bu go og rummelig oldu .
Et kærligt eftersyn , og gerçek Künnekabul sælge noget til tetanoz aşısının Künne iyi trænge tilkartı Maden тиркиск

Güler yüzlü personel çok önemli

Alanya otelleri ve alanya turizmi için güler yüzlü personel çok önemli.Güleryüzlü personeli ve sakin bir konuma sahip mükemmel bir ve çocuk dostu otel .
İyi yemek ve büyük hizmet , eğlenceli slaytlar dolu harika bir havuz .
Odalar havuz ve bir buzdolabı ile küçük bir mutfak bakan balkonlu güzel. Plaja pickupp servisi ile böylece her gün havuz yalan yok . Eğer küçük çocuklarınız varsa havuz önerilir . Biz kesinlikle geri gidecek .
Düzenlenmiş geziler bir yeri vardır .

12 Kasım 2013 Salı

Çok güzel temiz alanya otelleri

Çok güzel ve temiz alanya otelleri arıyorsanız doğru blogdasınız sizlere yardımcı olacağız.Çok güzel ve çok temiz . Ve çocuklar için iyi bir havuz partisi , süper - Modern nomera.Personal druzhelyubnyy.S zarif ve 2 çocuk ( 6 & 4 )Otel biz beklenen ve çocuklar için bile bolshe.Vechernyaya eğlence programı her şey

Bir gelen bir daha geliyor alanya

Bu ailem üçüncü kez ve bu otele gelip , ve sadece tutar daha iyi ve iyiye gidiyor . Odalar geniş ve rahat , çok temiz ve yenilenmiş idi . maidservice çok iyiydi , hatta her den.Krome sizin için yemekler yıkanmış , size akşam yemeği için dışarı gitmeden önce dinlenmek için mükemmel olan , kendi küçük balkon olsun , ya da olabilir.

11 Kasım 2013 Pazartesi

Alanya otelleri kahvaltı

Alanya otelleri kahvaltı konusunda nasıllar.Kahvaltı diğer Türk oteller çok benzer , ve sizin için her şeyi temenni ile , taze ve dengeli olarak algılandı . Öğle olağanüstü , ama aç mideleri için yeterince iyi değildi . Yürüyerekçarşı alanı içine alma konusunda 20-30 dakika sürer .

Alanya otelleri fiyatları

Alanya otelleri fiyatları hakkında biraz daha bilgi verecek olursak eğer böyle giderse sanırım yüz adet site sahibi olmuş olucaz zaten bilmiyorum bakalım neler olacak arkadaşlar biraz zaten can sıkıcı bir durum diyebiliriz buna ama bazı şeylerin önüne geçmek gerekiyor eğer uzun süre devam edilecekse bu işe.Bununla birlikte sektöre yeni giren alanya otelleri de gerçekten çok kaliteli çalışmalar yapıyorlar sahiden beğendim ben ne diyeyim inşallah böyle gitsin ve devam etsinler.Alanya otelleri fiyatları hakkında biraz daha bilgi verecek olursak eğer böyle giderse sanırım yüz adet site sahibi olmuş olucaz zaten bilmiyorum bakalım neler olacak arkadaşlar biraz zaten can sıkıcı bir durum diyebiliriz buna ama bazı şeylerin önüne geçmek gerekiyor eğer uzun süre devam edilecekse bu işe.Bununla birlikte sektöre yeni giren alanya otelleri de gerçekten çok kaliteli çalışmalar yapıyorlar sahiden beğendim ben ne diyeyim inşallah böyle gitsin ve devam etsinler.