30 Ocak 2014 Perşembe

Alanya da bir birinden güzel dağlar var

Alanya sadece eğlence değil aynı zamanda dağ turizmi içinde geçeleri olan yerlerden bir tanesidir.Burada bu tip şeyleri yapmak istiyorsanız mutlaka bununla ilgili bir genel çalışma yapmalı gezmeli ve görmelisiniz.

25 Ocak 2014 Cumartesi

Alanya müze gezisi

Alanya tarihi yerler mutlaka gidilmesi gereken yerler var oraları sakın atlamayın.Heyecanlı sefer zevkürkütücü kaya oluşumları izlemek Damlataş mağarasıdır. Damlataş Mağarası yakınında Arkeoloji Müzesi veEtnografya Müzesi.

20 Ocak 2014 Pazartesi

Alanya dim çayını gezmek

Şimdi genelde turistler geliyorlar ama ne yapacaklarını tama olarak bilmiyorlar nereye gitsinler ne yapsınlar bu konularda pek fikirleri yok ama genel de aslında yapılması gereken ilk başta gelenlerden bir tanesi kesinlikle dim çayıdır dim çayı olmazsa olmazlardan bir tanesidir arkadaşlar orayı mutlaka gezmelisiniz.

15 Ocak 2014 Çarşamba

Alanya kalesi gezmek

Alanya kalesini mutlaka gezmeli ve dolaşmalısınız harika bir yerdir.Kaleninucunda Alanya yarımadası1200'lü yıllardaSelçuklular tarafından inşa edilen ve bugüntüm kıyı konumlar en iyi biridir . Mighty kale , sizebenzersiz eski rıhtım yanında bulunanliman alanı keşfetmek , hem de Alanya'nın sembolüsekizgen Kızıl Kule tutun .

11 Ocak 2014 Cumartesi

Alanya tarihi geçmişi

Alanya otelleri ile ilgili konulardan bahsedip durduk hep ama asıl konu esasında alanyanın tarihi geçmişidir.Gibi ,şehrin doruk Ancak , Alaaddin Keykubat onu talviasuinpaikakseen seçti ve deniz üssüSelçuk'un saltanatı kadar başlamadı .