29 Mart 2014 Cumartesi

Yabancıların şehre giriş tarihleri

Yabancı alıcılar bir yatırım olarak ikinci bir ev için hem de tatil sezonu kaldıktan arıyoruz. Yerlesim çoğu bu patlama ile para yapmasürecinde olduğu gibi Alanya'da satılık gayrimenkuller, hazır . Turist sayısı ve maltalebindeki bu artış, hem deönümüzdeki yıllarda görülmelidir . Yeni inşa havaalanıkentinartan turizm oldu ve Alanya gayrimenkulpatlamasına yol açtı .

27 Mart 2014 Perşembe

Alanya turizm kenti olma ünvanı

Alanyaturizm merkezi çeşitli global gerçek bir devlet inşaatçılardikkatini çekti olmak . Bu inşaatçılarturistlere hitap Alanya'da bir özellik arıyor . Çeşitli Alanya gayrimenkul uzmanları tarafındanaraştırma gereği olarak artan turist sayısınınAlanya emlak piyasasında canlanmanınnedenidir .

21 Mart 2014 Cuma

Alanya muazzam güzellikleri olan bir yer

Alanya muazzam doğal güzelliği olan güzel bir şehir . Ve bu doğal güzelliği , tümyolcular içinmutlaka ziyaret turistik bir yerde bu şehri yerleştirmiştir . Şehir dünyanın her yerinden turist çok sayıda alır . Şehirde turist sayısındakiartış, doğrudan Alanya'da mülkfiyatlarını etkiledi . Küreler genelinde insanlar mülk satın nedeniyle kolay hukukaşehirdeemlak satın almak için ilgilenen , daha az fiyat vb

14 Mart 2014 Cuma

Alanya da erken rezervasyon yapmak

Alanya da nerelerde gezilebilir neler yapılabilir bunlarla ilgili bir yazı hazırlıycaz bundan sonraki yazımızda ama arkadaşlar bu konularda biraz dikkatli olmamız gerekiyor çünkü alanya erken rezervasyon konular her yerde bol bol görünmekte sizlerinde bildiği gibi çok göze batıyor artık.

En uygun fiyatlara nasıl yapabilirsiniz onunla ilgili bir bilgi vermek gerekirse eğer sizlere şu şekilde bir davranış içine girebilirsiniz aslında.Nereden ne kadar indirimli alabilirsiniz size hepsi bu mavi renkte yazan yazıya tıklayarak yani alanya erken rezervasyon sayfasına tıklayarak gidebilirsiniz.