30 Haziran 2014 Pazartesi

Genç bir tatil sever ile çalışmak

Bu ikisi kadar genç kızlara yönelik oluyor , özellikle bu , oldukça şok edici " dedi . "Bu kız ve erkek yerine bireyler gibi onları tedavi belirli şekillerde davranması gerektiği bu mesajı sürdürmektedir .

27 Haziran 2014 Cuma

Savaş çıkan ülkelerde tatil nasıl geçiyor

Megan Perryman ,grup Let Oyuncak kurucularından cinsiyete özgü oyuncak ve kitap pazarlama durdurmak içinoyuncak ve yayıncılık sanayi lobileri Oyuncaklar , Be ,paketler kız ve erkek farklı daha benzer olduğugerçeğini görmezden geldiğini söyledi .

24 Haziran 2014 Salı

Güzel bir tatil geçirmek için iyi plan lazım

Muhtemelen ironik - - çizilditatil paketleri , kızları " çekici ya da yeterince girly " değildi ebeveynler için bir seçenek olarakSunday Times seyahat ekinde , @ booksanddance " korkunç ötesinde "fikrini adlandırılan Twitter , üzerinde şiddetli eleştirilerine çekti , @ ugglymuggly yazdı : " . ? ben biraz hasta olmuştur Hevesli Barbie olmak ben öyle düşünmüyorum . "

20 Haziran 2014 Cuma

Tatilin en keyifli hali alanya otel

Biz nasıl göründüğünü umursamadan biz o kibirli olmak ve bu imkansız ideali gerçekleştirmek için çalıştıkları için güldü olan , sana bir kız kılan olduğunu ikiyaşından itibaren anlatılıyor sadece .

18 Haziran 2014 Çarşamba

Cesaretli olmak gerek çoğu zaman

Ben bu konuda o kadar cesaret kırıcı buluyorum biz böyle bir erken yaşlardan itibaren küçük kızlar bu şeyleri itmek olduğunu - onlar yetişkinliğe ulaştığında - ve sonra da pembe gibi olmalı , onlar kendilerini güzelleştirmek gerektiğini , herkesin onlara bakarak zevk gerekiyor biz nasıl göründükleri hakkında bakmakta için onları kötülemek , " dedi .

15 Haziran 2014 Pazar

İngiliz kadınlar alanya ya akın etti

Daha fazla kadın İngiliz banknotlarının temsil için başarılı bir kampanya yürüttü, feminist yazar ve savunucusu Caroline Criado - Perez , onlar nasıl davranması gerektiği konusunda hem kızlar hem erkekler için sınırlı bir mesaj gönderdi sözlerine ekledi , " iç karartıcı "paketlerini çağırdı.

12 Haziran 2014 Perşembe

Tatil deniz fısıltısı geliyor kulağıma

Eşit fırsatlar gruplarıgezi yararsızdır cinsiyet kalıplarını koruyan ve daha sonraki yaşamında olumsuz beden imajına katkı sağlayabileceğini belirtti .

10 Haziran 2014 Salı

Kendimi prenses hissedicem alanya da

Kendi küçük prenses onların bebek için kıyafetler tasarlarken , takı yapma ,pembe Barbie Evi günlerini harcarkentatil dört kişilik bir aile için bir hafta tatil için £ 4677 civarında ödemiş olacak Veliler , kendileri için biraz zaman alabilir , bir manikür ve yüz alma - ek bir fiyat için - bir podyum üzerinde yürümek ve öğrenme .

7 Haziran 2014 Cumartesi

Alanya tatil haftalık maliyet

Anne£ 364 haftalık kadar güdük olacağıumuduyla - Pembe ve Glamour - SardinyaForte Village , " Konukların her dilek gerçek oluyor " bir yer olarak Condé Nast tarafından açıklanan bir lüks resort , iki Barbie paketleri ( pdf ) sundu maliyeti.

4 Haziran 2014 Çarşamba

Tatil şirketleri arasında seçim

Ama tatil şirket onları çekici bir görünüm ve " resim mükemmel " yardım için umut verici , iki gibi genç kızlar için tasarlanan " Barbie VIP paketleri" sunan sonra eski cinsiyet kalıplarını teşvik için ateş altında kendini buldu .

2 Haziran 2014 Pazartesi

Herkesin bir seçtiği otel var

Ve onlara pazarlamaşirketleri - - Birkaç barış saat vegüneş sessiz , anne bulmak içinarayış içinde talep çocuklarınhayal gücünü yakalamak tatil aktiviteleri arıyor için affetmiş olabilir .